De Boever Technische Installaties

Uw partner voor nieuwbouw en renovatie

De Boever Technische Installaties uit Nieuwrode is uw partner voor installatie en onderhoud van centrale verwarming: warmtepompen, olie- en gasketels, vloerverwarming of radiatoren. Kristof zorgt samen met zijn team voor een professionele uitvoering van de werken en verzorgen ook sanitaire installaties, elektriciteit en ventilatie volgens uw wensen maar alsof het de onze zou zijn!
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

In uw buurt

De Boever is actief in de ruime regio rond Nieuwrode, zoals Holsbeek, St-Pieters-Rode, Kortrijk-Dutsel, Kessel-lo, Leuven, Heverlee, Wilsele, Wijgmaal, Herent, Veltem-Beisem, Winksele, Houwaart, Aarschot, Rillaar, Langdorp, Scherpenheuvel, Rotselaar, Wezemaal, Wakkerzeel, Werchter, Betekom, Begijnendijk, Lubbeek, Binkom, Tielt-Winge, Bekkevoort, Tienen, Diest.